EVVA Cafeteria

Client
Area
Location
Year

More than a Dining Hall

This generous cafeteria is more than a dining hall. The former storage level of a factory building was turned into the “heart” of the premises, with a dining area, lounge and meeting alcove. The support grid and open installations between the high beams emphasize the industrial character of the space. Raw steel as material for the kitchen blocks and the custom-designed table frames are a reference to the metal processing character of the business. Tables and lamps are reminiscent of the tradition of the family business, and the pneumatic post delivery system show us that things are busy here.
credits

Architecture and Interior: Atelier Heiss ZT GmbH
Lighting Design: VEST Leuchten e.U. – Elisabeth Csernohorszky
Photos: Gerhard Kassner
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner