BDO Headquarters

Client
Area
Location
Year

New Headquarters

This project involved the design and implementation of the interior of corporate headquarters. A generous reception area, 15 meeting rooms and an event hall are accommodated over five levels. The extensive visual effect is emphasized by light materials and surfaces; the lobby holds a colorful rug by the artist Gilbert Bretterbauer. Forgoing even more office space allowed the creation of “encounter zones” as open spaces alongside the corridor. Two such spaces on each floor offer room for meetings and informal get-togethers, as do glass-wall kitchenettes and comfortable lounge furniture.
credits

Interior: Atelier Heiss ZT GmbH
Architecture: Jabornegg & Pálffy Architekten
Lighting Design: Lichtdesign Christian Ploderer
Photos: Peter Burgstaller
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner