BDO Cafeteria

Client
Area
Location
Year

It's served!

The cafeteria, which is also accessible from outside, covers the entire front of the building and is lighted from three sides. The back wall was designed by the artist Claus Prokop. A U-shaped freeflow-area that opens to the dining area lies in the center. Its central section can be closed off by movable partition walls. Low suspended ceiling lights create a warm and cozy atmosphere. Dining tables with four to six seats and lounge furniture have been placed into the two room compartments in front of the windows. The area thus provides space for various functions and situations.
credits

Interior: Atelier Heiss ZT GmbH
Lighting Design: Lichtdesign Christian Ploderer
Art: Claus Prokop
Photos: Peter Burgstaller
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner