Atelier Heiss ZT GmbH | Schleifmühlgasse 1A/14 | 1040 Wien / Vienna, Austria | t: +43 1 585 38 55 - 0 | E-Mail | Impressum
1-1520_Foto_Burgstaller_DSC06577.jpg

BDO - Kantine

1655 I 1100 Wien I Karl-Popper-Straße 4 I 2016
Office
The cafeteria, which is also accessible from out-side, covers the entire front of the building and is lighted from three sides. The back wall wasdesigned by the artist Claus Prokop. An U-shaped freeflow-area that opens to the dining area lies in the center. Its central section can be closed off by movable partition walls. Low suspended ceiling lights create a warm an cozy atmosphere. Dining tables with four to six seats and lounge furniture have been placed into the two room compart-ments in front of the windows. The area thus provides space for various functions and situations.

Photos: Peter Burgstaller